ПрАТ "Козятинське РП "Агромаш"

Код за ЄДРПОУ: 03567316
Телефон: 0 (4342) 2-48-37
e-mail: kagr@vinnitsa.com
Юридична адреса: 22100, Україна, Вінницька область, м. Козятин, вул. Довженка, 103
 
Дата розміщення: 10.04.2018

Річний звіт за 2017 рік

VII. Інформація про загальні збори акціонерів

Вид загальних зборів* чергові позачергові
X  
Дата проведення 02.03.2017
Кворум зборів** 100
Опис ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРIВ:
1. Обрання членiв Лiчильної комiсiї, прийняття рiшення про припинення їх повноважень.
2. Обрання Голови та Секретаря загальних зборiв.
3. Прийняття рiшення з питань проведення загальних зборiв, затвердження регламенту роботи загальних зборiв.
4. Визначення порядку та способу засвiдчення бюлетенiв для голосування на загальних зборах акцiонерiв.
5. Звiт Директора про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2014-2016рр. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
6. Звiт Наглядової ради за 2014-2016рр. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
7. Звiт Ревiзора за 2014-2016рр. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзора.
8. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2014-2016рр.
9. Розподiл прибутку i збиткiв Товариства за 2014-2016рр.
10. Прийняття рiшення про припинення повноважень Директора Товариства.
11. Обрання Директора Товариства.
12. Прийняття рiшення про припинення повноважень Наглядової ради Товариства.
13. Обрання членiв Наглядової ради Товариства.
14. Затвердження умов цивiльно-правових договорiв з членами Наглядової ради. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з членами Наглядової ради.
15. Прийняття рiшення про припинення повноважень Ревiзора Товариства.
16. Обрання Ревiзора Товариства.
17. Затвердження умов цивiльно-правових договору з Ревiзором. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договору з Ревiзором.
Пропозицiй до перелiку питань порядку денного загальних зборiв не надходили. Всi питання порядку денного розглянутi та затвердженi. Результати розгляду питань порядку денного:
1. Обрати лiчильну комiсiю у складi однiєї особи, а саме Пронiв Роман Васильович. Повноваження лiчильної комiсiї припиняються пiсля складання протоколу про пiдсумки голосування.
2. Обрати Головою загальних зборiв – Максименка Валентина Iвановича, Секретарем загальних зборiв Пастощук Галину Олександрiвну.
3. Регламент проведення Загальних зборiв акцiонерiв - виступаючi з питань порядку денного до 10 хвилин; запитання, вiдповiдi на запитання - до 3 хвилин. Питання порядку денного розглядати без перерви, перерву зробити на час пiдведення пiдсумкiв голосування. Голосування на Загальних зборах – таємне та проводиться з використанням бюлетенiв.
4. Бюлетенi для голосування засвiдчуються пiдписом голови реєстрацiйної комiсiї при здiйснення реєстрацiї акцiонерiв для участi у Загальних зборах та наданнi таким акцiонерам бюлетенiв для голосування.
5. Затвердити звiт Директора про пiдсумки фiнансово – господарської дiяльностi за 2014-2016рр.
6. Затвердити звiт Наглядової ради за 2014-2016рр.
7. Затвердити звiт та висновки Ревiзора за 2014-2016 рр.
8. Затвердити рiчний звiт та баланс Товариства за 2014-2016 рр.
9. Затвердити порядок покриття збиткiв Товариства.
10. Припинити повноваження Директора Товариства Максименка Валентина Iвановича.
11. Обрати Директором Приватного акцiонерного товариства "Козятинське районне пiдприємство "Агромаш" Максименка Валентина Iвановича
12. Припинити повноваження Наглядової ради Товариства у складi: Iльченко Дмитро Вячеславович, Мосюйда Iван Миколайович, Заїчко Сергiй Вiталiйович.
13. Наглядова рада Приватного акцiонерного товариства "Козятинське районне пiдприємство "Агромаш" обрана у складi: Iльченко Дмитро Вячеславович, Мосюйда Iван Миколайович, Заїчко Сергiй Вiталiйович.
14. Затвердити умови цивiльно-правових договорiв з членами Наглядової ради. Визначити директора Товариства уповноваженою особою на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з членами Наглядової ради.
15.Припинити повноваження Ревiзора Товариства Левчука Сергiя Леонiдовича.
16. Ревiзором Приватного акцiонерного товариства "Козятинське районне пiдприємство "Агромаш" обраний Левчук Сергiй Леонiдович.
17. Затвердити умови цивiльно-правового договору з Ревiзором. Визначити директора Товариства уповноваженою особою на пiдписання вiд iменi Товариства договору з Ревiзором.
По всiм питанням ПIДСУМКИ ГОЛОСУВАННЯ слiдуючi:
“ЗА”- 326 160 голоси, що становить 100% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“ПРОТИ” - 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“УТРИМАВСЯ”- 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ, ЯКI НЕ БРАЛИ УЧАСТI У ГОЛОСУВАННI”- 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ ЗА БЮЛЕТЕНЯМИ, ВИЗНАНИМИ НЕДIЙСНИМИ” - 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих з цього питання акцiй.




___________

* Поставити помітку "X" у відповідній графі.

** У відсотках до загальної кількості голосів.